Vyznání?

Vyznání?

Anotace: ...

Ptala ses:
"Proč já?"
odpovím:
"Protože jsi...

... krásnější než kvítek,
co na jaře rozkvétá,
jemný letní vánek,
co přírodou proplouvá,
divokou řekou,
která mě nesrthne,
světlo mého srdce,
co na mě stín nevrhne,
bludiště, co nikdo nezná,
ale já se v něm neztratím,
cit co říká se mu láska
a já ho zpět nevrátím..."

Vím, že jinou miluješ,
vím, že své city ke mě nesrthneš,
chci Ti ovšem říct,
že:
"Chci být měsícem,
dívat se na Tebe,
když půjdeš spát,
chci být sluncem,
být svědkem toho,
až se budeš smát,
chci být vánkem,
co Tě pohladí,
chci být andělem,
co Tě ochrání..."
Autor januve, 09.07.2009
Přečteno 652x
Tipy 11
Poslední tipující: Sleepless Ioness, Kapka, Gudula, labuť, bejbyyyy, jedam, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí