Křídla

Křídla

Anotace: ...

Bolest
Pálí mě ta křídla anděla,
Tak jsem to přece nechtěla –
Ostrá jako dýka je ta pachuť
Krve, chuť jazyka
Když vyjadřuji pocit dovnitř svého těla –
Ne, to jsem nechtěla..

Pláč skrápí Tvoji krásu

Jen uvnitř, vidět není
A nemyslím, že se to změní,
Ty v klidu můžeš být
A mě nechat smutně snít…

Už nikdy …

Neuslyším Tvůj hlas, můj anděli,
Nepolíbíš mne zas,
Já se loučím –
Jak květina s vázou v květinářství, jdu do jiných rukou,
Zas o krok dál,
Život mi utíká,
Ty žít ses se mnou bál…

Pálí mě ta křídla anděla –
Já jsem přesně tohle věděla
Teď sama o vášni jen sním
a sama v posteli své spím…
Autor Ammazonic, 09.07.2009
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Veru, Bíša, Gudula, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tehdy to byl anděl :D

13.07.2009 21:02:00 | Ammazonic

...a vazne to byl andel...?

13.07.2009 14:22:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí