Všechno mizí

Všechno mizí

Anotace: Jen ty zůstáváš...

Sbírka: TY

Když jsem s tebou, vše ostatní mizí
Lidé známí jsou mi cizí
Jsi to jen ty a já
A někde nad námi modré nebe
Tak mi ty chvíle neber
Ještě chvíli nech mi je mít
Je strašně zrádné mít pro co žít,
pokud to má trvat jenom chvíli

Zase je tma a my - přiopilí
jsme k sobě spoutaní a slepení
A jsme to jen my
Nikdo další
Ticho do temnoty vráží
Vráží do našich roztoužených těl
Taky jsi to chtěl?
Já mohla touhou zešílet
Chtěla jsem tě tady a teď hned
Jen jeden pohled mi stačil k rozhodnutí
Možná nikoho milovat nedonutíš
Možná to není o "má dáti - dal"
Ale dokud jsi to jen ty a já
A modré nebe nad námi
Chci tě tak moc, až mě to dohání
k naprostému šílenství
Obejmi mě znovu, ať tenhle stín
zmizí jako všechno a všichni, když tu jsi,
když věřím, že vždycky budeš mým...
Autor unstoppable, 10.07.2009
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, jedam, Bíša, vapiti, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí