Lásko má

Lásko má

Anotace: :-)

7.2.2009 17: 00

Lásko má

Lásko kde jsi
pročpak se schováváš
srdcem Tě vnímám
pojď ke mně blíž

Lásko přitulse
ke mně se přiviň
lásku mou si vem
tělem svým Tě zakryji
pohlazení si zasloužíš

Lásko jediná
jsi milá krásná a něžná
neboť srdcem svým
Tě miluji po Tobě toužím

Lásko má
hladím Tě a líbám
po vlasech a těle Tvým
jsi úžasná
jak hvězda na nebi
zlatý poklad můj

Lásko má
jen chci Ti říct
miluji Tě
Tebe si vážím
a životem jen s Tebou
jít v ruku v ruce dál

Lásko má miluji Tě
Autor JarekBrnoCz, 10.07.2009
Přečteno 720x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, Žena z Marsu, Tacca, Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krasne vyznani.

16.07.2009 20:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí