Třešňová alej

Třešňová alej

Anotace: :-)

7.2.2009 19:51

Třešňová alej

Těším se
na ten měsíc
a kousek před tím
konci březnu se vracím
kdy vše začíná kvést
kdy v květnu převážně
k třešním se líbat
chodíme

V alejích třešní
je úžasné být
se svou milou
v objetí a polibky
něžnými
a vnímat ten vzduch
plný vůní květů třešní
jež nám kvetou
nad hlavou

Opírat se o kmen třešně
s Tebou být
hladit Tě a líbat
pod třešní
lásku Ti říkat
a šeptat do uší
miluji Tě

Chytnout Tě
za ruku a projít
tu alej je s Tebou
tak úžasné a krásné

Těším se natu chvílí
na tu alej vonících
květů třešní
Autor JarekBrnoCz, 10.07.2009
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cit , ktery v srdci mas krasne tu versi rozdavas.

16.07.2009 20:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí