Proč ?

Proč ?

Anotace: xx

Přijels
a zlomil mi srdce i křídla.
Proč ?
Ptám se.
Teď musím vznášet se nízko
a tišit svou touhu po Tobě.
Vím,
jsi již na druhém břehu
a já zůstala stát sama,
však na druhé straně.
Nemám sílu,
dolétnout dále.
Stojím a cítím,
jak stékají mi slzy.
Padají,
padají k zemi
a já s nimi.
Autor Petronella, 10.07.2009
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Bíša, Žqáry, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí