Láska

Láska

Anotace: pro TEBE

Je to už pár pátku,co jsi od nás odešel...
Ted mám v sobě spousta zmatku a stesk
co ještě nepřešel...

chtěla jsem slepit to co se rozbilo,
ale pár kousku se někde ztratilo,
už nikdy to nebude,jak chtěla jsem to mít
a mě nezbývá,než sama tu žít...

alespon vím,že slovo MÁM TĚ RÁD,je tak pouho pouhé
zrovna tak,NECHCI TĚ ZNÁT,je skoro stejně dlouhé.....
ale bolí OBĚ
Autor majamaya, 11.07.2009
Přečteno 412x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., WAYWARD, Le ver luisant, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi budeš líbit,vítej v modrém.

12.07.2009 22:36:00 | Květka Š.

...vítej na Literu :-)

12.07.2009 01:54:00 | WAYWARD

těžko se slepuje, když střípky scházejí,
ještě to nevzdávej, ještě máš naději...

11.07.2009 13:17:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí