Sen je zrádce

Sen je zrádce

Anotace: Dá se snům věřit?

Ty jsi ten,
o kterém mi řekl sen,
já věděla o tobě jen,
že jsi pravým princem mým.

Chtěla jsem pořád s tebou být,
samou krásu kolem mít,
teď vím, že neměla jsem tolik chtít,
stal ses snem nenaplněným.

Stojím před branou
s duší děravou,
hlavou bolavou
a srdcem zklamaným.
Autor pusinky111, 11.07.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to tak je...a někdy zas né

12.07.2009 15:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí