Byla sama

Byla sama

Anotace: ...

Byla sama,
milovala,
ač nebyla milována.
Šla,
ač neměla kam.
Šla,
daleko od místa,
které jí nedalo zapomenout.
Šla.
Pak potkala ho.
Naučil ji,
že život má smysl.
Našla ho.
Už nikdy nebyla sama.
Milovala
a byla milována.
Autor pusinky111, 11.07.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí