U mého srdíčka

U mého srdíčka

Anotace: Je to pro človíčka který už se nevrátí

Držím tvou ruku naposledy,
loučení je tady,
proč muselo přijít tak brzy,
tečou poudem slzy.

Celý studený bez jisrky života,
lešíš jako mrtvý,
já přece jen vím co jiní ne,
láska ve mě zůstane.

Navždy živ jsi a budeš,
aspoň lásko neumřeš,
živ zůstaneš po mém boku,
i když si políbil smrtku.

To mi nevadí,
poslední polibek ji patří,
můj polibek znamenal víc pro tebe,
dala jsem do něj kus sebe.

Ve mě si uschován,
často na tebe vzpomínám,
nikdy nezapomenu,
v hlavě - v srdci tě nosit budu.

MÁ MTRVÁ LÁSKO!!!!!!
Autor Vacluvka, 11.07.2009
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Kariiisek, WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí