Můj pane!

Můj pane!

Anotace: Pro jednoho kamioňáka

Co se stane,
MŮJ PANE,
když tě políbím,
pOtom to už nikdy nevrátím.

*

Co se stane,
MŮJ PANE,
když tě budu chtít,
řeknu ti co cítím a
jak naložím stím.

*

Spojíme své cesty,
cesty a osudy,
ovšem - nebude to navždy,
jen nějaké sedunky.

*

Je nám spolu dobře - skvěle,
budou nekonečné naše chvíle,
rozhodni se ty,
jsou to tvé volné minuty.


JÁ ČEKÁM!
Autor Vacluvka, 11.07.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, jedam, WAYWARD, Bíša, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí