Ty jsi

Ty jsi

Anotace: tahle básnička je pro Tomáška H., kterej je fakt skvělej... mám ho ráda... ale... no, ty víš... :(

Jsi anděl, co slétl z nebe,
pro mne a přináší mi štěstí,
jen já si nevybrala tebe,
to hvězdy nad hlavou věští.

Jsi slunce, co svítí jen pro mne,
když usmíváš se sladce,
jsi i nůž, čím bodám do sebe,
když odmítám tě, já zrádce.

Jsi ten, kdo pomoci mi chtěl,
když viděl, že se trápím,
však nevěděl, co vědět jsi měl
a i to, že tě ztratím.

A já jsem vrah všeho nenarozeného,
snad citu, co mohl by být,
teď opouštím tě a jdu do minulého,
a tebe nechám (snad) v klidu žít.

Autor loverose91, 11.07.2009
Přečteno 489x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí