Myšlenky k Tobě

Myšlenky k Tobě

Anotace: stále Tě miluji

5.2.2009 19:15

Myšlenky k Tobě

Cokoliv ať udělám
mé myšlenky jsou
jen u Tebe a s Tebou
i když to nevnímáš
a nemáš možnost
to vidět či poznat
přesto jen Tebe
ve své mysli mám

Vzpomínám na Tebe
na Tvůj krásný úsměv
líbezný to pohled
sladký Tvůj polibek
jemnou vůni parfému
něžné tělo Tvé

Po každé myšlence
k Tobě mířené
jsem šťastný i smuten
Tebou vnitřně ochromen
však poctěn Tvojí něhou

Ve své mysli Tě mám
a rád na Tebe vzpomínám
s myšlenkami k Tobě
a tím hřejivím pocitem
že jsem Tě mohl poznat osobně
a tu chvíli být s Tebou

Je mi smutno
neboť Tě nemám
a jediné co zůstalo
po Tobě
jsou ty myšlenky
na Tebe
a něžné mé srdce
jež se schovalo

Mé myšlenky k Tobě
nemízí ale zůstali
proč jsi tehdá nezůstala
mohli jsme být spolu
od kvetlas jako růže
přesto nezapomenu

V myšlenkách jsem
stále s Tebou
a navždy zůstanu
Autor JarekBrnoCz, 12.07.2009
Přečteno 709x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, spare, Kallkaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krasne, moc.

16.07.2009 20:29:00 | carodejka

myšlenka je mocná...
a láska taky

14.07.2009 20:21:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí