Pověz mi, kopretino

Pověz mi, kopretino

Anotace: ...

Sbírka: Snad ti napoví

Kopretiny, sedmikrásky,
ptám se vás teď každý den,
má-li mě, či nemá rád?

I když nevydáte ani hlásky,
doufám, že to není sen,
rozumím vám dobře snad,

že je plný ke mně lásky!
Snad konečně je to ten
pravý princ, ne jen kamarád.
Autor pusinky111, 12.07.2009
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí