Výročí

Výročí

Anotace: Všechno má své kouzlo, jen ne každý jej vidí.

Sbírka: S láskou v zádech

Na dnešek čekám celý rok.
Vážně? - To byl šok!
Přípravy na něj byly dlouhé.
Přišli jen tři! Pouho pouhé
dárky pro něj.. co teď s tím?!
Všechno kazím - to já vím.
Však řek's, že o dárky nejde tu.
Na to já kousnu se jen do rtu.

Mrzelo mě mé selhání.
Však jiné problémy se tu nahání.
Slzy padají do rukou mých
a přitom tys - kdo spáchal hřích!
Samu si mě nechal
a jinam zas spěchal.
Každý mě vždy překročí..
A takhle vypadalo to moje výročí.
Autor wigi.sama, 12.07.2009
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takovejch lidí je víc odešly

22.10.2009 08:25:00 | filipika

Třeba jsi nakoupila špatné pivo :-) Ne, je to smutné..ale nejbližší přátelé nezklamou!

12.07.2009 20:10:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí