Mám

Mám

Anotace: Mohu mít spoustu věcí krásných, ale k čemu mi to může být samotnému?

Vlastním obraz Doriana Graye,
staříka co nikdy nedospěje.
V zásuvce mám trochu upíří krve,
s níž poznám sladčí chuť krve.

Po kapsách nosím kámen mudrců,
co mi dá zlato za železo
a život mi prodlouží na nesmrtelnost.
Mám čarovnou moc,
ovlivnit lidskou budoucnost.

Otázku mám,
k čemu mi to je?
Když k mému štěstí mi stačí jedna moc,
kterou mi nedá ani čaroděj ze země Oz.

To víte láska je moc největší,
co mocným kouzlem vše vyléčí.
Vždyť větší moci na světě není,
když nechceme zůstat sami.
Autor Hantec, 13.07.2009
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí