Všude

Všude

Anotace: Když nezažijete,nepochopíte..

Všude kolem mě…
…Lásku neměl si mi slibovat,
Už tě nechci nikdy vidět
Tohle všechno nemělo se stát,
…už o tobě nechci slyšet.

…nemůžu si to nalhávat,je to lež…
..jsi všude…

a mé srdce po tobě touží
a jen se tady smutkem souží…
…prosím vznešeně a vytrvale,
…nech mě odejít…
…Ty víš, co tím myslím,
jsem ztracená
…nevydržím to!
…v tobě zabloudilá…
Jsi všude kolem mě..
…všude…
tvoje chůze,úsměv,
…tvoje vůně.
Věř mi,že já toho vím hodně o ztrátách.
věř mi,že svět, ve kterém žijeme je plný nátlaku a bolesti.
…Myslíš si, že jsi král,
..ano,jsi..
Král,který ubližuje,
kvůli kterému se ponižuje…

...Jsi všude…

…Pojď a chytni mě za ruku,
chci cítit tvoje teplo.
…Chci opravdovou lásku,
chci cítit život.

…chci hrát tu tvou hru,i když vím o čem je,vím jak skončí…
Autor Lonely, 06.11.2005
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najdi svoji hrdost. Ty, můžeš být královna, které on poklekne u nohou!

06.11.2005 21:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí