Pocit...

Pocit...

Anotace: Miluji tě

Sbírka: Kniha stížností

Jaký si pocit srdce rozbušil,
Tak zvláštní lehkost cítím.
Co je to? Můj klid vyrušil..
Svět jak prorostl by kvítím.

Jak v horečkách mi tváře hoří,
Ta krása můj smutek boří.
Cítím lehkost jak bych křídla měla,
Až ke hvězdám bych vyletěla.

Snad i slunce zesílelo svit,
Ohromná síla boří můj klid.
Z obličeje strhává mi masku,

Vždyť já málem nepoznala lásku
.. teď už to má lásko vím, tebe snad nikdy neztratím… miluji tě
Autor darkday, 13.07.2009
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Káňátko, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásný pocit....aspoň já mám z tvých veršíků při čtení...

16.07.2009 14:44:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí