Vyznání VII- Utrpení

Vyznání VII- Utrpení

Anotace: Má jediná věc v červenci...chtěl bych změnit svůj život, ale říkám si co když změním něco co je jen jediné a výmečné???

Já múzo, chtěl bych v šedavém úvalu,
na tvé tělo nanášet kladná znaménka,
znamenající vše co mi stále schází,
a tím ukazujíc tebe v tvé nádherné pýše.

V ústraní, přemýšlím, uslzen krásou,
když v doteky měníme svá slova,
jenž zbytečná v tento moment se zdají,
stejně jak pohledy do ublížených očí.

A tak v dnešní bezhvězdný večer,
kdy pampeliškové chmýří příjemně lechtá,
v útěchu nechávám se vplakat v kapsy deště,
na osamělou plechovou střechu tvého ňadří.

II. Část

A tak z kapek deště zbyl jen prach,
co ke slunci ve větru nechává se unášet,
ňadra poklesla, tak jednoduché zdálo se to být,
oči zavřené a to nejen dnes.

Listy ze stromů drží se v náručích,
s bolavou krásou o tvé pýše,
co ve snech mohl si nechat zdát,
bez kapek rozumu, s údělem plakajícího.

Bez největších zásad vítr není nic,
stejně jak životy bez lásky ….. prožité

…utrpení
Autor Láďa, 13.07.2009
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, labuť, Psavec, Churry, Sleepless Ioness, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná změnou nalézáme novou vyjímečnost. Možná si po "autometamorfóze" vyčítáme unáhlenost... ale žádný krok nemůže být špatně, protože nevíme, kam kráčíme, tak to aspoň cítím já. A Tobě držím palce :-)

13.07.2009 10:52:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí