Zelené slzy

Zelené slzy

Anotace: Noční cesta po louce, podél řeky, v doprovodu zeleně blikajících světlušek... :-)

Sbírka: Zamilování

Je vlahá tichá noc
Už rosa padá na zem
A tajemná ta moc
jíž vládne malý blázen

Na nebi houpá se
Však promění se rázem
V půlnoční oáze
Zpívá si tichým hlasem

Do trávy padají
Zelené slzy lásky
Tvůj dech se zatají
Zmizely všechny vrásky

Alespoň chvíli
Jít proti toku řeky
Dívat se na víly
Jak rozplétají věky

Aspoň malou chvíli
Ať tento večer trvá
Než dospějem k cíli
Ta chvíle bude mrtvá
Autor Žena z Marsu, 13.07.2009
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí