Kam jsi odešla lásko?

Kam jsi odešla lásko?

Anotace: myslím, že název mluví za vše..

Kam jsi idešla lásko
a proč v srdci šíp mi nechala?
Kam jsi odešla lásko
a proč trochu štěstí mi nedala?
Kam jsi odešla lásko
a proč bůžek Amorek s tebou?
Kam jsi odešla lásko
a proč mě teď zimou nožky zebou?
Kam jsi odešla lásko
a proč ten krásný cit mi vzala?
Kam jsi odešla lásko
a proč jen chlad mi ponechala?
Kam jsi odešla lásko
a kdy se za mnou vrátíš?
Kam jsi odešla lásko
a proč se lehce ztrácíš?

Lásko, prosím, vrať se zpátky...
Autor Broken.white.wings, 13.07.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: majamaya, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí