A tak to zůstane

A tak to zůstane

Anotace: už to nebolí:0)

Tímto končí moje snění,
temnoty už bylo dost.
Dřív než příjde zatemění,
krásná je i zimní noc.


Ty jses semnou rozešel,
není co dál řešit.
Můj smutek už odešl,
ted si budu hřešit.

Nejsem nijak vázaná,
štěstím ani láskou.
Ted jsem jenom svázaná.
rozumem a sázkou.

Budu si žít,jak se patří,
na Tebe si nevzpomenu.
Láskou se i v mládí šetří,
vypustím Tě z hlavy a prostě....zapomenu.
Autor majamaya, 13.07.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí