Bouře snění

Bouře snění

Anotace: Každý jsme anděl s jedním křídlem. Když máme vzlétnout, musíme se obejmout. Ať už je to sentimentální jak chce

Až rozjasní se mračna
nad zkropenými okny domů,
již nebudem se musit bát.
K polštáři, kde tvá ústa lačná
skryjí se před stíny stromů,
chci nejčistší oblak ti snést.
Abys položil hlavu a nechal se nést
do snových sfér,když půjdeš spát.

Blesk protíná obzor
a osvětlí tvou tvář,
ty neklidně hlesneš.
Klidně spi, jsem tvůj snář
a budu dávat pozor,
když snad do hloubi klesneš.

Ráno, jak otevřeš oči,
po osamělých chodnících
poslední kapky budou odcházet v dáli.
Ta bouře, co mezi nás občas vkročí,
teď umírá v slzách se ronících.
To abychom se znovu smáli...
Autor Iz, 13.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: nejsembásník, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí