Někam dál

Někam dál

Anotace: Trochu jsem se nechal inspirovat Petem Yornem...

Pojedu někam dál,
prosím neptej se kam.
Nevím to ani sám,
prostě někam pryč.

Proč chci pryč?
Ty se ještě ptáš?
Žil jsem nějakou dobu život,
který jsem myslel, že je náš.

Bohužel byl a je jen můj.
Pro tebe nežiju, neexistuji
a já pořád bojuji s pocitem,
že tě stále miluji.

Nerad o tobě slova říkám,
nerad někoho urážím.
Pro tebe slova radši ani nehledám,
možná jsem srab jako ty.

Poslední půlrok se jinak než sprostě nazvat nedá,
být za blba roku mi fakt šlo.
Tys už dávno nechtělas mě vidět
a mě to fakt dlouho nedošlo.

Pořád si říkám,
že dokážu být lepší než ty.
Jenže poslední dobou,
nevím, jestli si to jen nenalhávám.

Dokázal jsem být dřív možná ještě horší
a říká se, že boží mlýny melou.
Možná si mi to vrátila za minulost
a můj život stal se celou.
Autor Petr Šajdar, 13.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, Druza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené dílko

14.07.2009 17:08:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí