Dívkám (díl pátý)

Dívkám (díl pátý)

Anotace: Tentokrát pro Ivety, Nikoly, Ivy, Nely, Jolany, Šárky, Lindy, Blanky, Irmy, Tamary a těm, kteří si najdou čas pro přečtení

IVETĚ

Skeptici jsou směšní,
je dobře na světě.
Teď v sadu pod třešní
čtu báseň Ivetě.

NIKOLE

Zní hudba varhaní,
pikola.
Píská si tón na ní
Nikola.

IVĚ

Napíšu písničku ve věži,
může být veselá, tklivá.
Ono jen na jednom záleží,
na tom, co řekne mi Iva.

NELE

Po úsvitu ráno chodím
ke kostelu,
za ruku si pyšně vodím
dívku Nelu.

JOLANĚ

Zaplet jsem se při šplhání
do lana,
rychle pomoct mi uhání
Jolana.

ŠÁRCE

Plavím se po potoce
v děravé bárce
Snad v ní tak po čtvrt roce
dopluji k Šárce.

LINDĚ

Náš vztah bude pouze bílý,
tvrdila mi Linda,
pak si ale blízko Dilí
nabalila Inda.

BLANCE

Já jsem vždy byl na Chopena,
ji táhl proud punku,
tak jsem se dal na Hagena
pro tu moji Blanku.

IRMĚ

Řekla: Ty mi hned dáš košem,
ty jsi známá firma.
Teď to táhne s listonošem
košíkářka Irma.

TAMAŘE

Dám jednu na plece
a druhou na tváře.
Komu že? No přece
studentce Tamaře.
(myslím pusu)
Autor Mr.George, 06.11.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už vidím, jak se každá lačně hledá...
Cecilie už ti opět konto zvedá! :o)

10.11.2005 15:51:00 | Cecilka

a zas jsem vyšla naprázdno :o((

10.11.2005 15:50:00 | šuměnka

vtipné, místy vrže

06.11.2005 21:06:00 | Manik

Ty jsi číslo, to je úžasné, jak na každou z nás něco máš:o)jak tě to napadlo.o)papa Sun

06.11.2005 20:17:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí