Už nedokážu ...

Už nedokážu ...

Anotace: ...

+++



Dokážu žít vedle Tebe
Dokážu Tě mít i rád
Na hrudi mě ale plamen zebe
Však víš, že neumím (si) lhát

Nekonečný vesmír mého citu
Koncem jest znenadání zaskočen
Už není - zůstává jen součást mýtu
Kus papíru pod mraky je rozmočen

Tamta ... co před Tebou tu byla
Nekonečné mé veškerenstvo spláchla
Krásná slova v černé díře po ní zbyla
A i ta spíš hlubokou ironií páchla

Už nedokážu ...



+++
Autor Druza, 13.07.2009
Přečteno 416x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kite.Kat, Házté, FrankB, WAYWARD, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé se mění, přicházejí a odcházejí...

20.07.2009 20:13:00 | NikitaNikaT.

člověk dokáže víc, než by sám čekal..ale někdy je to těžké..

16.07.2009 15:54:00 | Házté

Ale dokážeš...jen musíš nasbírat dost sil :-)

13.07.2009 23:58:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí