Mít koně rychlé jako blesk

Mít koně rychlé jako blesk

Anotace: Jo, jsem debil

Mít koně rychlé jako blesk
a dívku jako vílu.
Snad by mi potom zmizel stesk,
snad bych pak dojel k cílu.

Mít pouze dobro v zákoně
bez obkliček a zmatků,
vykašlal bych se na koně,
však nechal bych si Katku!

Jen zatáhnul jsem záclony,
chvilku jsem sednul k pívku.
Pustil jsem stranou zákony
a z blbosti i dívku.
Autor Antiseifert, 06.11.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...v klidu, najdeš jinou. :-)

07.11.2005 11:09:00 | Krtica

Líbí. Takové pěkně melodické a rytmické...

06.11.2005 21:07:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí