Zúčtování

Zúčtování

Anotace: Nikdy není pozdě na bilancování...

Větu mám tě ráda
dokázalas mnohokrát zneužít.
Miluji tě
bojím se kvůli tobě použít.

Jsem Tristan, co bez Isoldy hyne.
Jenže ta vyřízla mi srdce
a zahodila ho do dálek.
Jsem ovoce, co chutná trpce.

Kvůli tobě chtěl jsem být lepší.
Zapomněl jsem na okolí, myslel jen na tebe.
Jenže doufal jsem v nemožné.
Změnil jsem se já, ale ty ne.

Proč nasadil jsem si ty brýle růžové.
Tys byla pro mě dokonalá,
já pro tebe nebyl nikdy dost.
Kdyby ses uměla omluvit, udělalo by mi největší radost.

Milovala jsi mě tak moc,
že si zapomněla, kdy mám narozeniny.
A když jsem potřeboval pomoct,
nebyla jsi tu pro mě.

Potěšilo tě, že jsem si vzpomněl
na den, kdy ses před 21 lety narodila.
Ani po 5 měsících jsem ten den nezapomněl.
Já ztratil iluze, když minul můj svátek.

Pořád jsme se hádali,
to si s oblibou říkala.
Ale to, že jsem před hádkami utíkal,
to si radši někde v hloubi paměti nechala.

Nebyl jsem pro tebe dokonalý,
není mi třicet, vzpomínáš?
Byl jsem na tebe málo dospělý,
ale sama ses chovala jak děcko.

Kompromis neříkal ti nic,
jen svou tvrdou palici jsi měla.
Možná pro tebe už jsem jen vzduch,
ale já chtěl ti dát všecko.
Autor Petr Šajdar, 14.07.2009
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: hellla, Hloupá Květinka, WAYWARD, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutný...a nádherně upřímný

21.07.2009 23:47:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí