Stále s Tebou

Stále s Tebou

Anotace: smutno bylo a je stále :-(

29.1.2009 12:47
Autor-



Dívám se a vím
že tam jsi Ty
však neregistruješ
buď jsi jinde
nebo spíš
a mě je stále
více smutno
přesto nezoufám
nemám kdy
už i psát
jsem přestal Tobě
leč to žádný smysl nemá
neboť odpověď
od Tebe je nulová
snadto mělo ňáký smysl
snad ráda bylas
snad Tě občas
ňáká zpráva rozveselila
přesto jsem
stále na vážkách
a doufám že řekneš
piš jen dál
jsem ráda
jinak si připadám
jak kdybych byl
otravný až vlezlý
vím s odpověďma
jsi na štíru
přesto jemi smutno
ale neboj
stojím za Tebou
tajně skryt
jako šedá eminence
ale jsem tam
se smutkem v očích
přesto jsem Ti nablízku
ačto tak občas nevypadá
ale jsem
neboj..................
Autor JarekBrnoCz, 14.07.2009
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezke!

16.07.2009 20:32:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí