Přelétavý

Přelétavý

Anotace: Jkao motýl, co jen našel krásnější květ...

Přelétavý

Ulici vzbouzí tvá svižná chůze
S kyticí růží
Spěcháš k tvé krásné múze

Zas tvé dívce z obrázku
Napíšeš verše
„ Vyznání pro krásku „

Slunce za mraky šedé zapadá
Ať u ní nebo u Tebe
Ty líbat ji budeš na záda…

***

Třeba mi půjde usnout snáz
Když na skle si přečtu
Ten dešťů vodní pro mě vzkaz

Ve vzkazu čteném mezi řádky
Třeba mi píší
Proč ke mně zapomněl jsi cestu zpátky

A duše marně krvácí
Pro sny
Jež jsou věční tuláci

Naše noci jsou ty tam
Už máš krásné múzy
A mě jsi vrátil samotám…
Autor 3Cherry, 14.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Fighting Dreamer, kikis, Churry, Mbonita, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám. Líbí se mi, ladně veršované.

16.07.2009 16:59:00 | kikis

Hm..proč život není pohádka a princ není se svou princeznou až do smrti, že?

14.07.2009 21:49:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí