Kulička papíru

Kulička papíru

Anotace: Už víckrát jsem ti řekla sbohem. Tentokrát je to definitivní.

Jako by někdo zmuchlal do kuličky
papír, na němž je "více než 9 let"
napsáno mojí a tvou krví

Jako by někdo vymazal ty roky
z mozku, který se snaží je nevidět,
ze srdce, co tolik bolí

Uplynulo to jako voda v řece,
jejíž břehy naše láska omývá,
kdysi dávno klidná, a přece divoká,
dnes naprosto vysušená

Nevím, co se stalo, co dostalo mě sem
na konec cesty, kde stojím sama
Nevím, kým ses to vlastně stal
Možná i já jsem se někým jiným stala
Možná jsem dospěla, možná ne
Zdá se mi ale dětinské,
jak zacházíš s mými city
Možná tím důvodem jsi ty
Možná jsem dospěla díky tobě
A jen díky tobě ti teď dávám sbohem své
Jako by ty roky byly zbytečné
Jako by se ani neměly stát
Jako by nic z toho nemělo smysl
A nemělo smysl tě milovat

Tak jsem ty roky zmuchlala do kuličky
papíru, na němž je "více než 9 let"
napsáno mojí a tvou krví

Teď zbývá mi už jen vymazat tě
z mozku, který se ty roky snaží nevidět,
ze srdce, které nečekaně bolí...
Autor unstoppable, 14.07.2009
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Justýna, Psavec, vapiti, jedam, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... vše má svůj smysl ... a něco se prostě vymazat nedá, možná tak uložit hluboko do bezpečnostní schránky do které jen tak někdo nebude mít přístup ... krásně vyjádřené pocity ...

15.07.2009 09:30:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí