Šest měsíců

Šest měsíců

Anotace: Tentokrát trochu inspirace z Fate Magazine a Placeba...

Už je to další den,
co odvykám té závislosti.
Bohužel se mi to nezdá,
žít bez tebe je jak zlý sen.

Šest měsíců absťáku,
byla jsi pro mě drogou.
Pohled do zrcadla sílu nedodá,
jenže pomocnou ruku nikdo nepodá.

Šest měsíců vousy neshodit,
mezi lidi radši nechodit.
Sedět na zadku a čekat,
co když náhodou zavolá.

Šest měsíců pryč a ona pořád nevolá.
Kámošku nejlepší jsem ztratil,
lidi od sebe odháněl
a spoustu věcí bych vrátil.

Šest měsíců být samotář,
pití jedinými kámoši mi byli,
co se mnou večery trávily.
Koho lepšího na pomoc hledat?

Šest měsíců nežil jsem,
uzavřel se do sebe a nikoho neposlouchal.
Pro příště lepší říct
nebyl jsem.
Autor Petr Šajdar, 14.07.2009
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Squat_the_world, trenérka, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nežrat se v sobě víc, než je nutno... Bolítost života "o)

08.08.2009 15:46:00 | Churry

to znám moc dobře...ale člověk nemůže sám sebe věznit věčně:)

29.07.2009 14:49:00 | Squat_the_world

No dobře, 6 měsíců, ale už máš utrum. Pojdˇ ven a okamžitě.!!!:-)

28.07.2009 00:28:00 | trenérka

krásně dojímavý konec:)

25.07.2009 22:52:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí