Ztratit tě

Ztratit tě

Anotace: Nevím, jak se toho strachu zbavit...

Sbírka: TY

Ztratila jsem mnoho ve svém
krátkém, však bezvýznamném životě
A teď, když hledím ti do očí,
jen se strachem říkám "miluji tě"
Ztratit teď tebe - asi bych vše vzdala
Těžko bych dokázala
žít dál ve svém osamění,
v beznaději,
ve víře, že v tomhle životě není
pro co žít
Doufala jsem, že mě můj strach udrží zpátky,
že dá mi nadhled, jaký bych chtěla mít,
abych mohla sama sebe uchránit
před dalším životním krachem
Když ale nemohu počítat ani s vlastním strachem,
jak se mám se vším vypořádat?
Jak se mám smířit s tím,
že tu pro mě možná nejsi navždy?
Jak se mám připravit
na tvoje rozhodnutí odejít?
Možná jsem přehnaně kritická,
možná pesimistická
Možná jen neumím šťastná být
Možná tomu nedokážu uvěřit
A pak hledám důvody, proč nejspíš brzy
budeš mě chtít opustit
se vší tou láskou, které propadla jsem
s tvým pohledem
a hlasem,
s tvými slovy,
sliby, přísahami,
co říkávals, když zůstali jsme sami
Lásko, jakpak se asi vyrovnám
s realitou, až budeš chtít být sám?
Jakpak se asi smířím s tím,
že se rozhodneš mě opustit?
Netrap mě a skonči to dříve,
než propadnu tomu ještě více
Jde to snad?
Raději zemřu, než znovu slyšet :
"Nedokážu tě milovat"
Autor unstoppable, 15.07.2009
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: čokoládka, Bíša, vapiti, BARBYE, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... jo strach to je prevít ... pevně se zapřít nohami o černo černou zem, pohlédnout mu do očí a vyslovit ... NEBOJÍM SE ...

15.07.2009 11:29:00 | vapiti

přeji štěstí..

15.07.2009 09:56:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí