Samota

Samota

Anotace: Miluji a vim, ze v zivote nebudu nikoho tak milovat,protoze uz nikdy nebudu takovy, jako v tuto chvili,jez mizi, zatimco ja o ni mluvim a kterou nemohu zadrzet ani za cenu sveho zivota. /E.M.Remarque/

Ten den, přestaly svítit hvězdy,
a já...přestal se dívat na nebe,
Ten den,zapomněla jsi na mne,
já zůstal sám, omámen,
Ten den, umřelo ve mě všechno,
vyprchalo, zmizelo.

Ten den...
květiny začly uvadat,
davy se smějou,
(uprostřed iluzí)
co jim ,tak může se stát

Ten den,slunce, přestalo dávat cit,
vzpomínky, mé emoce,
Ten den, uvadám snimi,
s úzkostí,jsem nemocen,
Ten den,stal jsem se jiný,
necítím nic,jsem bez vůně,
Ten den,stal jsem se jiný,
prázdný,osamocen.
Autor Chonglee, 15.07.2009
Přečteno 397x
Tipy 17
Poslední tipující: Mraveneček, on_my_mind, FrankB, Bíša, rry-cussete, Psavec, WAYWARD, Jana M., BARBYE, Veru, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten Den nikdy nevrátíš
Ten Den navždy zůstane v Tobě
Ten Den nikdy neztratíš
A OBA jej budete dlužit sobě
... líbí - STčko

16.07.2009 15:59:00 | FrankB

bude líp..

15.07.2009 09:56:00 | jarkaj

Ten den...taky me potkal...ale /i kdyz to trvalo dlouho/ zas odesel-

15.07.2009 08:52:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí