Hádě

Hádě

Anotace: teplá je jeho kůže...

V noci jsem ti stáhnul dečku
a hladil tě po zadečku
po bocích a důlcích v bedrech
po lopatkách, po ramenech
byla jsi v těch v letních vedrech
líná jako hádě…

Na šíji polibek vložil
sejmul tvary hebkých lýtek
paže v dlaních sevřel touhou
ucítil jsem vášně chvění
stal se jemu věrným slouhou
hádě v dlaních ožilo mi…

Kroutilo se jako myška
sápalo se na mé dlaně
silou sedmihlavé saně
rty chystalo ku polibku
rázem bylo probuzené
hádě mé mě ovinulo...
Autor Buližník, 15.07.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, klajusenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ještě že ne zmije :o(

16.07.2009 03:05:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí