Vzpomínky na Tebe

Vzpomínky na Tebe

Anotace: vzpomínání...někdy krásné a někdy bolestné...

Když na Tebe jsem myslela,
objevoval se mi úsměv na tváři.
Teď radši bych Tě proklela,
za slzy, co lesknou se na polštáři.

Už od začátku jsem se v tvých modrých očích topila
a doufala, že to tak zůstane.
Pak však jako by mě má láska a naděje zradila
a Ty přestal jsi myslet jen na mě.

Co si sama bez Tebe počít mám?
Nemohu se jen tak lehce vzdát.
Dny bez Tebe se smutkem počítám,
to už mě opravdu nemáš rád?

Už o mě každou nocí nesníš,
už nejsem tvou nádhernou a vášnivou představou?
K mým hezkým vzpomínkám patříš,
ale plamínky v tvém srdci brzy uhasnou.

Já chtěla bych znovu oheň v Tobě probudit,
ale má snaha zdá se býti marnou.
Snažím se vzpomínky na Tbe za hlavu zahodit,
ale ony vždy znovu si mě najdou.

Tak co jen mám dělat bez Tebe?
Jak zapomenout mám?
Když už myslela jsem si,
že srdce své Ti dám.
Autor Broken.white.wings, 15.07.2009
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí