Souboj

Souboj

Anotace: ... jedna archivní

Pohled do tvých očí tep mi zrychluje,
Přitom láska s nenávistí ve mě bojuje.

Láska, ta je silná, jak tygr chce se prát.
Však nenávist, ta varuje, srdce nechce dát.

Láska, to je velká věc, nenávist však taky.
Lásky té je strašně málo, nenávisti mraky.

Nenávist tu bude vždycky, avšak láska………kdoví???
Na takovou otázku nikdo přesně neodpoví…
Autor Justýna, 15.07.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak moc tomu souboji rozumím
pro lásku kontrují
nenávist zabíjím
...
jenže to nejde...jsou to i přes rozdíly kamarádky
láska a nenávist - většinou ruku v ruce jdou...

15.07.2009 11:14:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí