jednou v noci

jednou v noci

Anotace: ...

jednou v noci
zavolal mi pán…
byl to však podivný kmán…
….
říkal:
já všemu rozumím
ženám se já dvořím
umím je upoutat
lásku v nich rozpoutat
uvěř mi panenko
ubohá slaměnko
zařídím, aby se
srdce tvé rozteklo
….
Nechěla jsem
vůbec
stalo se to pak
….
rozum ten si ustlal
doma na valníku
srdce uteklo mi
z mýho dostavníku
….
A teď si tu brečím
nevím kudy kam
sama sobě svědčím
utýct není kam
….
utrhneme srdce
nebo aspoň část
bude to tak prudce
neucítím zášť
….
Autor jarkaj, 15.07.2009
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: FrankB, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozum nechtěl
ale
nejen srdce chtělo
a tak se stalo
... ST

16.07.2009 15:55:00 | FrankB

...nechtěla jsem vůbec,stalo se to pak ... ST

15.07.2009 12:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí