Cesta do nikam

Cesta do nikam

Anotace: láska za hrob...

Sbírka: O lásce

Cesta do nikam

Deset dní před
A deset poté
V radosti utápíš
svůj splín

Veselím dřímáš,
Co je na tom,
Že zvoní duše
A tvůj stín….

Je na konci cesty
Do nikam…
Láska všem předsudkům
Se vymyká

Dvacet dní na tom ztroskotá
Spousta krásných výlevů
A potom…
Potopa!

Voda odnesla bláznovství
Co nikdo neřešil
Někdy si vzpomeneš
A Bůh to rozřešil

Rozdělil lásku
Vzal duši jeho
Tělo zanechal
Zdymadlem sjelo…

Zapalte svíce,
Služte mše!
Nikdy už více
nebude vše,

Jak má být,
jak má být
Autor v.hercik, 15.07.2009
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sei to do
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím zvláštní mrazení.

16.07.2009 14:39:00 | hypertenze

hmmm

15.07.2009 12:01:00 | jarkaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí