Je pryč, ale…?

Je pryč, ale…?

Anotace: Báseň pro mého milého:) těsně předtím, než se stal mým milým:)

Sbírka: Zamilování

Milý, kdy uvidím Tě zas?
Plamen naděje jako svíčka zhas´
Když unesl Tě drak
A odletěl s tebou
Do nekonečných dálav
Někam pryč
Snad do oblak
Moc mi chybíš
Brzy se vrátíš
Ale vzpomeneš si pak?

Snad ani nevíš
Že jedna malá
Vřelé city
K Tobě chová
Že její srdce
Radostí se chvěje
Pokaždé
Když Tě vidí
Myslí na Tebe
Nocí i dnem
Ona je však
Pouhým Tvým snem
Co objeví se a zmizí

Proč jsme si stále cizí?
Autor Žena z Marsu, 15.07.2009
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí