Už zase...

Už zase...

Anotace: Už zase mě mate! :)

Nemůžu na tebe myslet, bolí mě z toho hlava.
Nemůžu na tebe myslet, bolí mě z toho srdce.
Tvoje povaha a krásná postava, téměř dokonalá
bere mi dech a krátký tep bije tak prudce.

Čím častěji si v mých myšlenkách
tím má naděje umírá a znovu se rodí.
Tak jako uchyl závislý na svých milenkách
tak moc a ještě víc ten pocit bolí.

Jako rosa padáš k mým představám
jako déšť zabíjíš mé naděje.
Chci dát sbohem mým rozvahám
a lásce, která tu není či je.
Autor klajusenka, 15.07.2009
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, darkday, Bíša, mavi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posmutněle krásná...*:)

29.10.2010 18:05:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí