Svět snů

Svět snů

Anotace: ...

Jak na bál vystrojí se srdce,
v očekávání ráje světa snů...
Očekávajíc tanec v náručí naděje,
v hudbě lásky...
Naděje snivá jest realita,
krutý výsměch skutečnému životu,
postrádá všechen smysl...
Láska shořela, sny ji zabily,
část duše ztracena ve stínu času...
Zbývá-li jen těch pár snů,
ach, budu je snít s touhou...
Kapička sladké šťávy z plodů fantazie,
sladká šťáva snů...
jak hořký to nápoj,
po procitnutí do všední skutečnosti,
kdy sen se rozplynul...
Autor Flowerin, 15.07.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: j.c., mavi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..trocha fantazie, trocha snů, ať vydrží dlouho, dlouho...
***
Jiří senior

16.07.2009 20:31:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí