Smyslná všemi smysly

Smyslná všemi smysly

Anotace: ...

Jen přivřu víčka, vidím tvou tvář,
o tom jak mě hýčkáš, sním si –
a ani není třeba snář.
Jak zavřu ústa, cítím tvé rty,
krajina pustá, kde jen já a ty.
Nosem projde sladká vůně,
jako bych jím ryl snad v růži,
moje srdce sice stůně,
ale zato zbožňuje – zbožňuje cítit tu růži,
na tvé jemné kůži.
Srdce pak zahřeje, tvé pohlazení po vláskách,
a pak se usměje, páč budem jako v pohádkách.
Autor honnnzik, 15.07.2009
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Anye, loverose91
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně moc tě miluju lásko!!! :-*

23.08.2009 23:03:00 | loverose91

pani tohle o mě někdo napsat tak asi neodolám!..dávám ST

16.08.2009 00:50:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí