S obdivem

S obdivem

Anotace: Vážně jsi skutečný?

Sbírka: TY

Vzhlížím k tobě s obdivem
Jak šílené to pro tebe musí být?
Jak moc o mně musíš stát,
když tě nic nedokáže zastavit?
Ocitl ses mezi dvěma světy
Jeden druhého nenávidí
Dva odlišné názory, odlišné vzpomínky
A spousta bolesti, za kterou se stydím
Nabízíš mému ex-příteli bydlení,
až ode mě bude odcházet
Objímáš mě, miluješ se se mnou
A přitom víš, že přes 9 let
strávila jsem vedle něho
Nešťastná, zlomená, pokřivená
Mnohokrát pro vlastní bezpečí slepá
Mnohokrát hluchá a němá
Teď sbíráš střípky mé rozbité duše
Děláš z nich mozaiku
Chceš mi pomoct od vlastního kamaráda
A je to snadnější, když jsi tu
Jen prostě nechápu, jak to zvládáš
A ani nechápu, proč tu chceš být
Kdokoli jiný už by mi ukázal záda
Ty využíváš každou chvíli mě políbit
A v očích šílené štěstí máš
Vzhlížím k tobě s neskutečným obdivem
Nemůžeš být skutečný
Jsi anděl seslaný "bohem"
Jsi mojí oázou v poušti
Majákem
Buď čímkoli a kýmkoli
Jen nebuď pouhým snem
Protože pokud bys jím byl,
nechci se nikdy probudit
Jen díky tobě zjistila jsem -
je nádherné někoho vedle sebe mít...
Autor unstoppable, 16.07.2009
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Gudula, vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vše se mění .. vše má svůj smysl ... kolotoč proměn .. .bez porozumění ... nic není důležité ... jen naše vnitřní cítění sebe samotného ... tlukot vlastního srdce, dotek své dlaně na tváři ... proud vzduchu vydechovaný na špičku nosu ... tohle nám nikdo nikdy nemůže vzít .. snad jen smrt, ale i ta je pro mé vnímání pouze iluzorní :-)

16.07.2009 10:04:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí