Ráno

Ráno

Anotace: ***

Sbírka: TY

Jsou čtyři ráno a já rekapituluji
život plný náhlých obratů
Vše, co končí i co začíná
na jemných vráskách tvých rtů,
když usmíváš se na mě bez přetvářky
a podpíráš mě na mé cestě dál
Ještě ten život bude těžký
Ještě chvíli a pak...
On odejde a ty můžeš vejít
Pokud ještě budeš chtít
Pokud zvládneš tenhle kolotoč událostí,
co nedá nám ani na vteřinu klid
A pak se můžeš potopit
do horkých pramenů mého dávání
Vydrž, prosím
Hrůzu mi nahání
jen pouhá myšlenka na to,
že tě mohu ztratit
Neznám tolik slov
Neumím to vysvětlit
Ani to vlastně nedokážu pochopit
v omezenosti mých myšlenkových možností
K čertu s tím
Mám pocit, že jsi ten pravý,
i když jsi nepřišel v pravou chvíli
a není ani správný čas
Mám pocit, že nikdo nezastaví,
co děje se kolem,
co se děje v nás
Mám pocit, že se všechno mění,
a nezvládám to zrovna snadno
Je to jak noc, co se snaží duši opít
Noc plná zoufalství
A ty jsi ráno...
Autor unstoppable, 16.07.2009
Přečteno 522x
Tipy 7
Poslední tipující: blue, Bíša, FrankB, vapiti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nebo taky únavy po probdělé noci
a plná slz po ztracené lásce
co není ani na dosah

nenávidím rána! i když je miluju :)

05.08.2009 01:26:00 | blue

... jojo ... složité životní situace ...

i víš, že myšlenkové možnosti jsou ve skutečnosti neomezené ... i můj pocit ze sebe samotného ... cítím strach tyto neomezené možnosti rozkrýt, strach co bude potom ... být tak jiný ... každý tu možnost máme ... :-)

... přirovnat někoho k ránu je nádherné ... rána jsou plná nadějí, nových začátků, slunečních paprsků nebo také dešťových kapek ...
.
fajn den ...

16.07.2009 10:00:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí