Konvalinky

Konvalinky

Anotace: Když jsou tři. Když jsme tři.

Vrba stále mlčí.
Obsypána krupicovou kaší
vidí, chápe
a on ji mučí.

Mučí mága, ironika,
ničitele vztahu?
Bázlivej pohled skrz naskrz proniká
smíš jí říkat vrahu.

Ten říjen, ten červen
touha po zlatým jmelí,
zelená v okovech, červená vládne
"Proklínám Tě, majiteli!"

Velkej van se točí - nemizí
blankyt nutí kaštan propadnout v krizi.
Kašatny pláčou a podzim dohnije,
sebevrah žije a vraha zabije.

a pak si užije
Autor polett, 16.07.2009
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: kryndy, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kočko moje. Tahle báseň je od srdce a já vím, co se za ní skrývá. I když je to "trochu" smutné:( Jen co ty kašatny?:D

13.09.2009 17:24:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí