My všechno dovedem..

My všechno dovedem..

Anotace: S láskou a to i s tou bolestnou lidé dokážou cokoliv...bohužel

vidět přes zavřená víčka

v přímce se stočit do klubíčka

srdce si zašívat bez nití

vidět světlo, které už dávno nesvítí

.


vzpomínky co jsou v budoucnosti

hříchy páchané kvůli ctnosti

vlastní bolest, která těší

nevinnost co ráda hřeší

... to je nesmysl

válka kvůli míru

v depresi mít sílu

plakat s úsměvem

.. láska je totiž nesmyslná a s ní i bez ní - tohle všechno dovedem..
Autor Kite.Kat, 17.07.2009
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: al-pacino, hellla, bejbyyyy, Druza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc :)

17.07.2009 23:57:00 | Kite.Kat

a mě se tohle líbí a dokážu se s tím plně ztotožnit - pro mě STčko...

17.07.2009 15:48:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí