myslim na tebe

myslim na tebe

Anotace: toužím po někom v tuto chvíli

Setkáni pohledu
jiskřička naděje
doteky něžné jsou
srdce se zachvěje
a rty se usmějí
to dávno umějí.

Svíčka se rozhoří
plamen nás ozáří,
tak lampičku zhasneme
tělem se dotkneme.

Já něžně tě políbím
snad se ti zalíbím
Ty šaty mé odhodíš
tělo mé odhalíš..

Polibky od tebe tak sladké jsou
snad navždy jen mé zůstanou.
Pomalu sundám ti vše co na sobě máš
ted patriš me,své tělo mi dáš.
Já rukou svou tebe pohladím
pak polibky tě zahalím.

Když pak do očí ti pohlednu
snad něco pěkné v nich zahlédnu..
Autor Wenzdy, 17.07.2009
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí