lidi se ztracej a nachazej svoje pravdy

lidi se ztracej a nachazej svoje pravdy

Anotace: ....

prsi
kazda kapka
jedno slovo
tisic vet a hlavne vzpominky
ted promitam ty dobry
vhani mi to slzy stesti
z oci
do oci
jedna holka
s embryem
a vsude fotky
lidi v bource
vidim ty osobni vyrazy
rysy stastnejch i nestastnejch
cela populace
predavka citu
vse legalni
nicivy
moje city
na hranici bezmoci
usmev, smich a vrasky
embryo dostava
novy myslenky
chce vedet vsechno
o tobe
tak se mi otevri
dej mi vsechny tvy tajemstvi
znas ty moje
znas me
bud pritel
muj pritel

.
dokud moje srdce hori
a laska k tobe zije..
neutikam,
jen bezim
.

lidi se ztracej
a nachazej svoje pravdy
/na konci mejch lzi/
jen ty





/uveznen ve svobode/













/ýřčžéíýářžíýářžíéýářžíýářžéýářžíéý/
Autor embryo v hlave, 18.07.2009
Přečteno 342x
Tipy 16
Poslední tipující: Vlk v rouše, losscar, Jahodová kopretina, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, její alter ego, mattoni.uz.neni, Radek.oslov.Šafárik, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, povedená básnička, první sloka delší ale neuspala :), ten konec povedenější a zkus psát háčky a čárky na písmenky, dalo by to víc krásy :)

23.07.2009 15:32:00 | losscar

lidi se ztracej
a nachazej svoje pravdy
/na konci mejch lzi/
...krásné...

20.07.2009 23:54:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí