Touha

Touha

Anotace: O něm...

Sbírka: O mých trápeních ...

Už je to doba, co znám Tvoji tvář.
Už je to dávno, co chci všechno vzdát.
Jenže má touha mi to nechce dovolit,
nechce mé srdce od Tvého odpojit.

Tenhle ten pocit mé tělo však mučí,
nechce dát klid mé bolavé duši.

Čím více trávím svého času s Tebou,
tím více ve mně city se perou.
Čím více času jsem však bez Tebe,
tím více ztrácí se moje naděje.

Když ležím vedle Tebe a hladíš moji tvář,
mám hodně zvláštní pocit a vím, že ty ho znáš.
Víš, že je to něha, kterou rád mi dáváš
a ať chceš nebo ne,hladit nepřestáváš.

Pořád si můžu říkat, že to láska není,
ale Ty svým chováním mé vnímání měníš.

Už nemůžu jen ležet
a nechat si hladit tělo..
Už potřebuju vědět,
co Tvé srdce v tu chvíli chtělo..
Autor Babunka, 19.07.2009
Přečteno 414x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, al-pacino, jesterka, hellla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí